top of page

Mahallemizdeki Yeşil alanlarımızı koruyoruz


Değerli Sakinler,

Sizlerin uyarıları sonucunda Beşiktaş Belediyesi ile yaptığım görüşmeler neticesinde, Belediyemizin mahallemizde birtakım projeler yapacağını öğrendim. Bunlar; Kreş, Huzur evi ve Evlendirme Dairesinin mahallemize taşınması ile ilgili projeler.

Sizlerin ve Belediyemizin bildiği üzere, Konaklar Mahallesi İstanbul içinde yeşil alanı en geniş mahallelerden birisidir. Yapılan konutlar, ikamet amaçlı olup, geniş bahçeler, meyve ağaçları, çam ağaçları arasına konumlandırılmıştır. Bu doku hiç bozulmadan yeşil alanlarını koruyarak günümüze kadar gelmiştir.

Mahalle sakinlerimiz bundan önce de yine yürüyüş yolları adı altında bahçelerimizin betona çevrilme projesini de kabullenmeyip, dönemin Belediye Başkanı ile karşılıklı görüşüp söz konusu projeyi uygulamadan kaldırmışlardır.

Şimdi yine, mahallemizin dokusuna uygun olmayan söz konusu yeni projeler, mahalle sakinlerimize sorulmadan planlanmış ve önümüze konmuştur.

Bu durumda sizlerin önderliğinde Belediyemiz ile görüşmelere başlayacağız.

Site ve bloklarımızdan birer temsilci ile Yönetim Gurubumuzu kurduk. Bu gurubumuz ile Başkanımızı ziyaret edip bu projelerin bizim mahallemize uygun olmadığını kendisine anlatacağız.

Sizleri gelişmelerden haberdar edeceğim.

Sevgilerimle,

Konaklar Mahallesi Muhtarı

Aslı Akyüz

4 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hoşçakalın

Güzel mahallemin çok değerli sakinleri, Sizlerle birlikte 3 dönem 1 dönemde rahmetli ana-babam olmak üzere  4 dönemdir bizzat kendim, 2 dönemde rahmetli olan ana-babam, muhtar olarak, mahallemiz için

bottom of page