top of page

Konaklar Mahalle Buluşmaları (3)


Değerli Sakinimiz,

Mahalle içi etkileşimi güçlendirmek ve mahalleli kültürünü canlandırmak üzere gerçekleştirmeye başladığımız “Konaklar Mahalle Buluşmaları” isimli etkinlik serimizin üçüncüsünü “MAHALLEMİZ ve YAZARLARIMIZ” konulu söyleşiyle devam ettiriyoruz.

Mahallemizde yaşayan veya yaşamış olan çok sayıda yazarımız bulunmaktadır. Vakit darlığından, bu buluşmamızı sadece bir kısmıyla gerçekleştiriyoruz. Diğer yazarlarımızla da bir başka buluşmada yine birlikte olmayı planlıyoruz.

Şimdi üçüncüsünü planladığımız bu buluşmamıza, mahalle sakinlerimizden olan, Yazarlarımız; Oğuz Çetinoğlu, Hikmet Altınkaynak, Erol Kuntsal, Haluk Oral, Yurdagül Şahin ve İrem Çiçek katılımlarıyla güzel bir söyleşi gerçekleştireceğiz.

Değerli yazarlarımızla bir arada olup güzel sohbetlerini dinleyeceğiz ve kendilerini de tanımış olacağız. Mahalleli olan herkesi bu etkinliğimize bekliyoruz.

NOT: Ekteki dosyada yazarlarımızın tanıtımı yapılmıştır.

Tarih : 9 Mayıs 2018 Çarşamba – Saat 20:00

Yer : Yenilevent Anadolu Lisesi (Konferans Salonu)

Sevgilerimle,

Aslı Akyüz

Muhtar

9 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hoşçakalın

Güzel mahallemin çok değerli sakinleri, Sizlerle birlikte 3 dönem 1 dönemde rahmetli ana-babam olmak üzere  4 dönemdir bizzat kendim, 2 dönemde rahmetli olan ana-babam, muhtar olarak, mahallemiz için

bottom of page