top of page

Mahallemiz ve Muhtarınız


Değerli Sakinler, Yeni bir başlangıç ve yepyeni umutlarla başladık yine yeniden siz değerli sakinlerimizle yeni bir döneme. Geriye dönüp baktığımda sizlerle birlikte ne çok şey yaşamışız, ne çok şey başarmışız, ne çok ilke imza atmışız. Hepsinden öte mahalleli olmuş, birbirimizle tanış olmuş, birlik olmuşuz.

Yeri gelmiş tüm zorluklara birlikte karşı durmuşuz kale gibi sapasağlam, yeri gelmiş kol kanat germişiz mahallemize, yeri gelmiş sosyal sorumluluk projelerine girişmiş iz bırakmışız, yeri gelmiş eğlenmişiz ve koşturmuşuz dört yana birlikte. Birliğimizin ve beraberliğimizin gücünü göstermişiz ve istediğimizi/istemediğimizi anlatabilmişiz her fırsatta. Örnek olmuşuz diğer mahallelere, fark yaratmışız birlikte, buraya çekmişiz bakışları.

Yeni bir döneme başladık. Kaldığımız yerden devam edeceğiz ancak daha da çok çalışarak, yaptıklarımıza yenilerini ekleyerek, daha da çok kişiye dokunarak, daha sık bir araya gelerek. Hepsi daha güzel daha yaşanabilir bir mahalle için. Yaptığımız her şey birlikte verdiğimiz emeklerimiz hep biz bu mahallede yaşayanlar, bu mahallenin sakinleri için. Ülkemiz siyaset arenasında yaşanan çirkinlikler, siyasilerin kullandığı kirli dil, sürekli karşısındakini karalayan bir politika ve bunun bizler üzerindeki olumsuz etkisi. Maalesef ki tüm bunlar muhtar seçimlerine kadar yansıdı. Ancak burada da yine mahalle sakinlerimiz farkı ortaya koydu. Söylenenlere değil yapılanlara baktı ve seçim birlik beraberlik ve güven oyları ile kazanıldı. Kazanan sizin gönülden, inanarak sahiplenerek attığınız oylarınız, kazanan doğruluktan dürüstlükten ödün vermeyen oylarınız, kazanan bu mahalle için birlikte verdiğimiz emeklerimiz çabamız, kazanan kendi mahallelimiz, mahallemiz, bizler olduk. Bana olan güveninize ve sevginize sonsuz teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde bana destek olan başta azalarım olmak üzere benden daha çok bana çalışan arkadaşlarım dostlarım ve siz değerli sakinlerime tüm kalbimle teşekkür ediyorum.

Her zaman arkamda bildiğim kıymetli desteğinizle yine hep birlikte yola devam ediyoruz kaldığımız yerden. 10 yıldır Muhtarınız olarak hep yaptığım gibi, Atatürk ve Cumhuriyet izinde, parti, dil, din, ırk farkı gözetmeksizin, ayırmadan ve ayrıştırmadan , bu mahallede oturan sizlere, bizlere, hepimize hizmete devam edeceğim. Güvenle, huzurla, sağlıkla nice güzel günlerimiz olsun, güzel mahallemizde siz güzel insanlarla.. Sevgi ve Saygılarımla, Konaklar Mahalle Muhtarı Aslı Akyüz

54 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page