top of page

Belediye Başkanı ve Muhtarlar Toplantısı


Belediye Başkanımız ile dün yeni yıl sebebi ile bir toplantı yaptık.

Salı pazarının ıslah edilmesi ile ilgili Zabıta müdürümüzün verdiği cevabı sizlerin onaylamadığını herhangi bir düzenleme yapılmadığını hiçbir çalışma içine girilmediğini bildirdim. Mahalle sakinlerimizin Salı pazarı ile ilgili olarak sunduğu çözüm önerilerini içeren raporun tekrar gözden geçirilmesi gerektiği konusunda anlaştık.

Bir diğer önemli konu olan Şehit Yalçın Aydın sokak içinde yapılan yeni orta okulumuzun 1 ay içinde eğitime başlaması ile yaşanacak sıkıntıları etraflıca konuştuk. o sokakta yaşayan Hukukçular A-blok sakinleri özellikle salı günleri yolu kullanamaz durumdalar. şimdi 2 okul 6 bloklu site, bir park girişi ve tabii birde salı günleri yolu ve sokağı komple kapatan salı pazarı. Geçen hafta Başkan yardımcımız ile bayağı çalışma yaptık site etrafında alternatif yolları araştırdık. Belediyemiz ve Başkanımız bu konudaki sıkıntıya duyarlı bir şekilde bir çalışma yapacaklar. Sizlere duyurusunu yapacağım sonuca göre.

Dün akşam Kaymakamımız nezdinde ilçe emniyet müdürümüz karakol komiserimiz ve polis teşkilatı ile birlikte huzur toplantımızı gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimizin de katılımı ile asayişle ilgili sorunlarımızı Kaymakamımıza aktardık.

AFAD eğitimi için sizlerden gelen taleplerle kurmuş olduğumuz gönüllülerimizin eğitimi için gün bilgisi geldi. Haziran 2020'de planlanmış eğitimimiz. Tam gün için sizleri tekrar bilgilendireceğim ve mahalle gönüllülerimiz ile 70 kişi olarak eğitime katılacağız.

Bilginize sunarım

11 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hoşçakalın

Güzel mahallemin çok değerli sakinleri, Sizlerle birlikte 3 dönem 1 dönemde rahmetli ana-babam olmak üzere  4 dönemdir bizzat kendim, 2 dönemde rahmetli olan ana-babam, muhtar olarak, mahallemiz için

bottom of page