top of page

Mahalli İlanlar


Sizlerle sohbetlerimiz esnasında her birinizin farklı hobilerini profesyonel ortama taşıyıp konularına göre ders verdiğinizi, bazılarınızın evinde eleman aradığını, bazılarınızın güvenilir bir elemana iş vermek istediğini, kaybettiğimiz kedimizi/köpeğimizi ve mahallemize bunların duyurulmasının ne kadar güzel olacağını konuşmuştuk.

Hem mahalleli olarak birbirimizi tanımamıza, hem mahallemiz içinde bunlardan faydalanmanın hepimiz için iyi olacağına kanaat getirerek yola çıktık. Sevgili Azam Kemal Öktem güzel bir fikir önerdi bana ve bizde o fikri web sitemizde uygulamaya soktuk. Artık mahalli ilanlarınız web sitemizde, İLANLAR diye açmış olduğumuz bölümde yayınlanacak.

Özel ders vermek isteyenler, eleman arayanlar, iş arayanlar, kayıplar vs gibi ilanlarınızı bana ulaştırın. Web sitemizde yayınlayalım. Bakanlar görenler duyanlar size ulaşsın. Verilen ilanları şimdiden web sitemize tıklayarak görebilirsiniz. Sizlerden ilanlar bana ulaştıkça eklemeye devam edeceğim, lütfen ara ara web sitemizi ziyaret edin.

Bu harika fikri bana veren sevgili azam Kemal Öktem'e ve uygulamaya geçiren Refik Ersoy'a çok teşekkür ederim.

Hepinize çok güzel bir hafta dileklerimle,


36 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

COLMAR

Doktor Hizmeti Hakkında

Değerli Sakinlerimiz, Belediye Doktorumuz 24.06.2024 / 30.06.2024 tarihleri arasında raporlu olduğundan dolayı hizmet veremeyecektir. Bilgilerinize sunarım Konaklar Mahallesi Muhtarı Türkan Barış

bottom of page