top of page

Konaklar Çocukları Yetenekleri Sanal Sergisi


Sevgili Çocuklar,

Bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıldönümünü 23 Nisan'da kutlayacağız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında virüs sebebi ile dışarılara çıkamayacağız sizlerle, bayraklar elimizde marşlar eşliğinde yürüyüş yapamayacağız belki ama evinizden katkıda bulunacağınız çok güzel bir etkinlikle kutlayacağız bayramımızı. Sokağa özgürce çıkacağımız tarih ne zaman olursa olsun söz mahallemizde fener alayı yapacağız sizlerle coşkuyla.

Şimdi kolları sıvayalım ve maharetlerimizi gösterelim büyüklerimize. Ek'te göreceğiniz aktiviteleri hazırlayıp yollayın bize. Mahallemizdeki tüm arkadaşlarınıza da mutlaka duyurun.

Bizler için mahallemizde olması büyük şans olan, değerli yazarımız Hikmet Altınkaynak'ın sizlere hediyesi olan harika kitapları da üstelik adınıza imzalı olarak ulaştıracağım sizlere.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıldönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı kutluyor, sağlıkla en kısa sürede sizlerle buluşmayı diliyorum.

Sevgilerimle,

Aslı Akyüz

Konaklar Mahallesi Muhtarı

34 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hoşçakalın

Güzel mahallemin çok değerli sakinleri, Sizlerle birlikte 3 dönem 1 dönemde rahmetli ana-babam olmak üzere  4 dönemdir bizzat kendim, 2 dönemde rahmetli olan ana-babam, muhtar olarak, mahallemiz için

bottom of page