top of page

Konaklar Mahallesi Afet Gönüllüleri Eğitimi(Temel)-2

Güncelleme tarihi: 10 Nis 2023

Değerli Sakinlerimiz,

Mahallemizde; tamamıyla kendi isteği doğrultusunda, dayanışma ve yardımlaşma amacıyla bireysel çıkarlarını gözetmeksizin hiçbir maddi beklentisi olmadan sadece topluma faydalı olmak arzusuyla fiziksel gücünü, zamanını, bilgi birikimini, yeteneğini ve deneyimini kullanarak afet ve acil durum öncesinde, sırasında ve sonrasında toplum hizmeti çalışmalarına katkı sağlayacak olan Konaklar Mahallesi Afet Gönüllüleri eğitiminin 2. sini (1.Eğitim 5.Şubat.2023) gerçekleştirdik.


Beşiktaş Belediyesi Arama Kurtarma Ekiplerimiz tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamladık. İlk 72 saat kendi başımıza kalacak olmamız gerçeği ile kendi ekibimizi oluşturmak üzere; Beşiktaş Arama Kurtarma ekibimizle birlikte Afad bünyesinde profesyonel eğitim alma sürecine başlıyoruz.


Bize katılmak üzere, mahallemizde ikamet eden, 20-65 yaş arası, dinamik, afet çalışma koşullarına dayanıklı, kuvvetli, sağlık sorunu bulunmayan sakinlerimizi; Konaklar Afet Gönüllüleri ekibimize katılmaya davet ediyoruz. Kuracağımız bu ekiple uzun sürecek olan profesyonel eğitime başlayacağız. Olası bir afet durumunda kendimizden, ailemizden ve mahallemizden sorumlu olarak çalışacağız.

Mahalle Gönüllülerimize katılmak isteyenlerin benimle bağlantıya geçerek kayıt yaptırmalarını önemle rica ederim.


Temel eğitimimizi veren Beşiktaş Arama Kurtarma ekibimize ve bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Rıza Akpolat'a teşekkür ederiz.





321 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page