top of page

Hoşçakalın

Güzel mahallemin çok değerli sakinleri,

 Sizlerle birlikte 3 dönem 1 dönemde rahmetli ana-babam olmak üzere  4 dönemdir bizzat kendim, 2 dönemde rahmetli olan ana-babam, muhtar olarak, mahallemiz için birlikte çalıştık.

Muhtar olarak seçildiğim günden bu yana ve sizlerde en yakın çalışma arkadaşlarım olarak, mahallemizde çok güzel çalışmalar yaptık. Çok güzel anılar biriktirdik, çok güzel işlere imza attık. Mahallemizin düzenini bozacak kişilere, eylemlere fırsat vermedik, canla başla koruduk kolladık yaşam alanımızı, nefes aldığımız yemyeşil mahallemizi. Sizlerden aldığım güç ve destek ile hem belediyemiz nezdinde, hem kaymakamlığımız nezdinde, diğer mahallelere de örnek teşkil edecek bir mahalle yarattık. 20 senedir bana verdiğiniz destek için, en moralsiz olduğum anlarda bana sarıldığınız ve gücüme güç kattığınız için, aile kayıplarımda yanıma gelip derdime ortak olduğunuz için, her şeyden öte beni ailenizin bir ferdi kabul edip, evinizi, gönlünüzü açtığınız için sizlere, her bir mahalle sakinime ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim. 

Ailevi sebeplerimden ve taşınmak zorunda olmamdan dolayı, çok sevdiğim bu mahalleden ve çok sevdiğim sizlerden ayrılıyorum maalesef. Bu dönem muhtarınız olarak aday  değilim. 

Sizler gibi benimle birlikte mahallesi için çalışan, her etkinliğimizin, yaptığımız her işin içinde olan, bize ve mahallesine sürekli destek olup emek veren, bu mahallenin muhtarı olmanın sorumluluğunun bilincinde olan, laf olsun veya klasik muhtar algısı ile buranın yönetimine talip olmayan, çocuklarıyla, ailesiyle buralı olan, insana ve sokaktaki canlara sevgisi olan, burada yaşamış, geçmişini bilen, sorunlarından haberdar olan, ilk olarak ortaya çıkmamış hep ortada, sokakta, içimizde olan bir adaya oyumuzu verelim. Kendimize arkadaş veya komşu değil, muhtar seçelim. Tüm bu sebeplerle; Verdiğimiz emeklerimizin boşa gitmemesi için, desteklediğim muhtar adayı için çalıştım ve sizlere tanıttım. Kimi destekleyelim diye bana sorduğunuzda da hep bu gerekçeleri saydım sizlere. 

Yaptığım, yapamadığım işlerden, kırdığım, üzdüğüm sizlerden özür diliyorum.  Ben sizlerden hiç yorulmadım, hiç üzmediniz beni, sizlere hakkım helal olsun, sizlerde bana helal ediniz lütfen. Aday olmama kararımdan sonra, tüm mahalleyi dolaştım, gelipte ulaşamadıklarım dışında sizlerle yüzyüze vedalaştığım içinde çok mutluyum.  


Hepinizi saygıyla , sevgiyle selamlıyorum, öpüyorum, kucaklıyorum.


Aslı Akyüz

Konaklar Mahallesi Muhtarı

65 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page