top of page

Olivarya Zeytinyağları

Sağlığımızın her zamankinden daha çok tehdit altında olduğu bu günlerde, sizlerle; ilaç niteliğinde, kendi zeytinliğimizde maksimum hijyen koşullarda ürettiğimiz, tadı ve nefasetiyle premium kalitede bir ürün olan " OLİVARYA Naturel Sızma Zeytinyağı markamı paylaşmak isterim.


Unutulmamalıdır ki, tüketeceğiniz en kötü zeytinyağı dahi bilinen diğer yağlardan çok daha iyidir. Çünkü içerisinde hücre zarlarımızı tamir eden ve iyileştirici özelliği olan bileşenler bulunmaktadır. Hele ki bu yağ, sağlıklı koşullarda üretilmiş bir "Naturel Sızma Zeytinyağı" olursa, şurup gibi içilecek kadar kıymet ve değer kazanır. Hepinizi Sevgi ve Saygıyla Kucaklıyor, Sağlıklı ve Mutlu Günler Diliyorum.. PhD. C. Ezgi Şahin Benezra Olivarya Naturel Sızma Zeytinyağları ezgisahin.benezra@olivarya.com www.olivarya.com #olivarya Sağlığınız için Naturel Sızma Zeytinyağı Tüketiniz!

Mahalle Sakinimiz Ezgi Şahin Benezra'nın, Edremit yöresinin zeytinlerinden ürettiği özel zeytinyağları ve sabunları için yukarıda belirtilen siteyi ziyaret ederek, satış fiyatları ve ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz.




85 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page