top of page

Değerli Sakinler,


Güzel Mahallemizde neler oluyor, neler yapılıyor ? sizleri mail yoluyla, mahallemizde olup bitenlerden haberdar etmeye çalıştım. Ulaşabildiğim kadar çok kişiye ulaşarak mail adreslerinizden oluşan Mahalle mail grubumuzu oluşturdum. Sizlerden gelen talepler ile gurubumuza eklemelere devam ederek tüm mahalleye ulaşmaya çalışıyorum. Daha sonra hayatımıza whatsUp girdi ve telefon üzerinden farklı konu gurupları altında mahalleli gruplarımızı oluşturdum. Sonra twitter, facebook derken en son görmüş olduğunuz web sitemiz kuruldu. Sayfamız çok güzel oldu ve mahallemizin hem arşivi hem anı burada da yaşayacak. Yapılan işler, etkinlikler, fotoğraflar, anılarımız, paylaşımlarımız burada canlı şekilde kalacak. Tabiiki eksiklerimiz var, onlar için zamana ve sizlerden gelecek yorum/önerilere ihtiyacımız olacak.

Ana sayfadaki formu doldurup yollamanız, Forum bölümüne katılımcı olmanız, tartışma açmanız, vs sayfamızı canlı tutacak ve zenginleştirecektir.

Sitemizin Arşivlerine tıklayarak geçmiş yıllarda yapılan etkinliklere ve işlere de göz atabilirsiniz.

Ayın makalesi bölümünde her ay siz mahalle sakinlerimizden birinizin bir yazısını paylaşacağım yazar ismi ile birlikte.

Mahallemizin aktif bir web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden tüm paylaşımlarımızı sıklıkla yaparak Konaklar Mahallesi farkımızı buradan da ortaya koyacağız.

Tüm bu işlerin yapımını üstlenen ve bana sonsuz sabır gösteren değerli mahalle sakinim Refik Ersoy'a ve fikirleri ile bizleri destekleyen sizlere çok teşekkür ediyorum.

Hepinize çok güzel bir yaz tatili diliyorum.

Saygı, sevgi ve Selamlarımla

Aslı Akyüz

Konaklar Mahalle Muhtarı

60 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

Kurmacalar

bottom of page